Advertisement

Εμανουέλ Μακρόν - Emanoyel Makron Akyrwse To Ta3idi Sthn Ellada Gia Thn 25h Martioy 19 03 2021 Sputnik Ellada / Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο.

Εμανουέλ Μακρόν - Emanoyel Makron Akyrwse To Ta3idi Sthn Ellada Gia Thn 25h Martioy 19 03 2021 Sputnik Ellada / Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο.. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Το βίντεο καταγράφθηκε και ανέβηκε στα social media, ενώ σύμφωνα με το bfmtv δύο. «μεμονωμένο γεγονός» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος, εμανουέλ μακρόν, το περιστατικό με το χαστούκι που δέχθηκε από πολίτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ντομ.

Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Στρατιωτικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο εμφυλίου με νέα ανοιχτή επιστολή. «στα 17 μου ειπε ο,τι κι αν κανεις, θα σε ο έρωτας κεραυνοβόλος και στα 17, ο νεαρός εμανουέλ έδωσε μια υπόσχεση στην εκλεκτή της καρδιάς.

Poios Einai O Emanoyel Makron Blog Ekdoseis Psyxogios
Poios Einai O Emanoyel Makron Blog Ekdoseis Psyxogios from blog.psichogios.gr
Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Άνδρας χαστουκίζει στο πρόσωπο τον εμανουέλ μακρόν @mediavenir/twitter. Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς. Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ.

Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

Ταξιδεύοντας την τρίτη στο ντρομ της νοτιοανατολικής γαλλίας. «μεμονωμένο γεγονός» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος, εμανουέλ μακρόν, το περιστατικό με το χαστούκι που δέχθηκε από πολίτη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ντομ. «στα 17 μου ειπε ο,τι κι αν κανεις, θα σε ο έρωτας κεραυνοβόλος και στα 17, ο νεαρός εμανουέλ έδωσε μια υπόσχεση στην εκλεκτή της καρδιάς. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Καταδίκη της επίθεσης στον εμανουέλ μακρόν από τη γαλλική δεξιά. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Η βαλερί πεκρές, μια από τις επικρατέστερες υποψηφιότητες για την προεδρική κούρσα με το κόμμα της γαλλικής δεξιάς και νυν.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν. Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

Makron H Ellada Empneei Kai Shmera Opws Kai X8es Gr News
Makron H Ellada Empneei Kai Shmera Opws Kai X8es Gr News from www.gr-news.de
Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. «στα 17 μου ειπε ο,τι κι αν κανεις, θα σε ο έρωτας κεραυνοβόλος και στα 17, ο νεαρός εμανουέλ έδωσε μια υπόσχεση στην εκλεκτή της καρδιάς. Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ.

Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ.

Βέβαια, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να συνεχίζει τους χαιρετισμούς. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Καταδίκη της επίθεσης στον εμανουέλ μακρόν από τη γαλλική δεξιά. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίσθηκε πάλι στο κοινό του και συνέχισε τους χαιρετισμούς. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Το πλήρες όνομά του είναι εμανουέλ. Πρώτο θέμα στη γαλλία παραμένει το χαστούκι που δέχθηκε ο πρόεδρος εμανουέλ μακρόν από έναν πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο ντομ.

Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη νότια γαλλία, όπως δείχνει το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Καταδίκη της επίθεσης στον εμανουέλ μακρόν από τη γαλλική δεξιά. Ο εμανουέλ μακρόν είναι γάλλος πολιτικός, πρόεδρος της γαλλίας από τις 14 μαΐου 2017, εκλεγμένος με το κίνημα en marche! Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι.

Emanoyel Makron News 24 7
Emanoyel Makron News 24 7 from www.news247.gr
Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμανουέλ μακρόν, που παραδέχθηκε την παρασκευή ότι ακολουθεί μια «χαλαρότερη» δραστηριότητα λόγω της ασθένειάς του, είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της. Ένας άνδρας χαστούκισε τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο τεν λ' ερμιτάζ σήμερα το μεσημέρι. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός.

Ενα χαστούκι διέκοψε τη χαρά του εμανουέλ μακρόν, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στο ντρομ. Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Η βαλερί πεκρές, μια από τις επικρατέστερες υποψηφιότητες για την προεδρική κούρσα με το κόμμα της γαλλικής δεξιάς και νυν. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη λένε ότι ο νεαρός. Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ένας άνδρας χαστούκισε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν κατά τη διάρκεια περιοδείας του στη γαλλία. Καταδίκη της επίθεσης στον εμανουέλ μακρόν από τη γαλλική δεξιά. «στα 17 μου ειπε ο,τι κι αν κανεις, θα σε ο έρωτας κεραυνοβόλος και στα 17, ο νεαρός εμανουέλ έδωσε μια υπόσχεση στην εκλεκτή της καρδιάς. Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Posting Komentar

0 Komentar